Miten teen vaikuttavan käyntikortin?

Miten teen vaikuttavan käyntikortin?

Miten teen vaikuttavan käyntikortin? 150 150 Coltrane Hassinen

MILLAINEN ON YRITYSILMEESI?

Miten luot vakuuttavan yritysilmeen?

Yritysilmeellä luot luottamuksen yritykseen. Se antaa ensivaikutelman yritykestäsi ja voi olla hyvinkin ratkaiseva. Kaikki, mikä yrityksestäsi näkyy ulospäin, vaikuttaa yrityskuvaan. Ammattimaisella ja hyvällä yrityskuvalla vakuutat ja herätät kiinnostusta.

Lue lisää: 5 keinoa luoda vakuuttava yritysilme.

Ilmaisella 3-osaisella minikurssilla opit, mitkä seikat vaikuttavat ja miten  luot ja vaikutat siihen, että yritysilmeesi on vakuuttava ja ammattimainen.

Opit myös tekemään oikean kokoisen ja visuaalisesti sekä sisällöllisesti oman, uniikin käyntikorttisi. Siihen kannattaa panostaa. Kurssilla kerron miksi ja miten!

[vc_single_image image=”14366″ img_size=”700×450″]
[vc_cta h2=”HALUAN OSALLISTUA ILMAISELLE KURSSILLE JA PARANTAA YRITYSKUVAANI” h2_font_container=”font_size:18|color:%23ffffff|line_height:1.15″ h2_use_theme_fonts=”yes” txt_align=”center” color=”black” use_custom_fonts_h2=”true” h2_link=”url:http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fyrityskuvakurssi|||” css=”.vc_custom_1551423556329{margin-bottom: 20px !important;background-color: #000000 !important;}”][/vc_cta]

ÄLÄ JÄTÄ VÄLIIN PARASTA MAHDOLLISUUTTA TEHDÄ HYVÄ ENSIVAIKUTUS!

Käyntikortti on hyvä esimerkki yrityskuvan tärkeästä osasta, jolla on iso rooli ensivaikutelman muodostamisessa.

Kurssissa jokainen tekee Canvalla oman vaikuttavan käyntikortin. Kurssilla käydään läpi, mitkä visuaaliset elementit tekevät käyntikortista hyvän ja jopa yllättävän!

KURSSI SISÄLTÄÄ:

[activecampaign form=1]