unelmista totta blogiin

Unelmista totta!

Unelmista totta! 1886 1586 Coltrane Hassinen

Se kesäpäivä oli monella tavalla poikkeuksellinen. Minulla oli valtava määrä energiaa, upea ilma veneellä ja päivä sujui kuin tanssien. Pitkään vaivannutta väsymystä en edes muistanut.

Olin miettinyt kauan yritykseni kohtaloa. Korona iski, tukia en kuitenkaan saanut. Työntekijänikin oli jäämässä osa-aikaiseksi.

En tietoisesti ajatellut työasioita, mutta alitajunta teki tehtäväänsä ja yhtäkkiä tajusin, että mielessäni oli ajatus, ratkaisu.

Takanani on ura yrityksissä ja 10 vuotta yrittäjänä. Liekö se tullut juuri sinä päivänä täyteen. Osa-aikainen vammaisyrittäjyys on aina sisun tuote ja vaatii paljon.

”Luovu vanhasta”, alkoi ajatus, ”tee sitä mikä innostaa nyt eniten”.

Yksinkertainen ajatus ja siinä samassa syntyi ensimmäinen siemen VISU-opistosta.

Olin keväällä toteuttanut unelmani tehdä verkkokurssi. Asiakastyö samaan aikaan vaati kuitenkin paljon.

Unelmani omien taitojeni kehittämisestä kurssien tekemisessä tuntui olevan juuri nyt ajankohtainen.

Yrityksen tehokkuuden näkökulmasta visuaalisuuden osa-alueisiin liittyvät lyhyet kurssit, VISU-mestarin kokonaisuus ja räätälöidyt kurssit. Kaikkea yhdistäisi yritysten visuaalisuus, sen ymmärtäminen ja kehittäminen yrityksen tuloksen ja tehokkuuden parantamisen lähtökohdasta. Ei peruskursseja, perusopit heti sovellettuna yritysten tarpeisiin ja näkökulmaan sopivina.

Edullisella vuosimaksulla lisäksi VISU-vinkit joka viikko, uutiset maailmalta, trendit…päässä vilisi.

Nyt on ajatukset jäsentyneet jo paljon ja ehkä jo syyskuussa tämä unelmani avaa ovensa!  On vaikeaa päästää vanhasta irti, mutta samalla se on vapauttavaa. Tehdä tilaa uudelle.

Muistathan sinä unelmasi? Miksi ryhdyit yrittäjäksi? Ehkä matkan varrrella on tullut uusia ideoita? Vanhan tutun ja turvallisen taakse jättäminen on aina työläämpi vaihtoehto. Kannustan silti siihen. Yrittäminen on todella kovaa työtä johon intoa ja paloa tarvitaan!

Älä unohda unelmiasi. Seuraa mielesi sanomaa. Halusin jakaa tarinani, jotta sinäkin kuulisit sen pienen äänen mielesi hälyn keskeltä.

VISU-opiston tarina jatkuu VISU-vinkeissä.

PS: Seuraavaksi tulossa vinkeissä toiseksi viimeinen osa verkkosivujen visuaalisuus -sarjaa, jossa viimeisimmät trendit ja mielenkiintoisia esimerkkejä!

Share

Coltrane Hassinen

VisuOpisto kouluttaa käyttämään visualisuutta ja sen kaikkia mahdollisuuksia. VisuVinkit ovat kaikille, jotka haluavat parantaa yrityksen visuaalisuudella saamaa tulosta ilmaisilla vinkeillä, ohjeilla ja materiaaleilla.