Vaikuttavat kotisivut
Sinulla on noin 2,5 sekuntia aikaa vakuuttaa kävijä jäämään sivuillesi.
1. Tee heti selväksi mitä myyt, kenelle ja mikä on kilpailuetusi. Ihmiset haluavat tietää, ovatko he juuri niillä sivuilla, mistä löytyy ratkaisu heidän ongelmaansa.
2. Laita vain ammattimaisia ja korkealaatuisia kuvia. Erityisesti tuotekuvien laatu on tärkeää. Huono kuva hyvästä tuotteesta voi lopettaa mielenkiinnon alkuunsa. Laita myös itsestäsi / henkilökunnasta kuvia.
3. Sisällön pitää vastata odotuksia. Sinulla on noin 2,5 sekuntia aikaa vakuuttaa sivuilla kävijä, ennen kuin hän joko kiinnostuu tai siirtyy eri sivustolle.
4. Puhu hyödyistä ja asiakkaan saamasta lopputuloksesta (myös otsikoissa!) , älä tuotteen ominaisuuksista. Minkä asiakkaan ongelman ratkaiset? Miksi kannattaa ostaa sinulta?
5. Ole johdonmukainen sisällöllisesti ja yhdenmukainen visuaalisesti. Käytä yhteensopivia ja yritysilmeesi mukaisia värejä, fontteja ja muita visuaalisia elementtejä. Älä tee sivuista sekavaa. Älä kikkaile liikaa eri elementeillä ja efekteillä.
6. Personoi kohdeyleisölle sisältö niin paljon kuin voit. Puhu heidän kieltään. Tunne heidät. Tuo myös omaa henkilökuntaa esiin. Luo interaktiivisuutta. Kysy, pyydä vastauksia ja sitouta kohderyhmä mahdollisimman paljon.
7. Mieti, minkä mielikuvan haluat antaa. Minkälaisen brändin olet luonut tai luomassa? Jos haluat, että yrityksesi ja tuotteesi mielletään ylellisinä ja korkealaatuisina ja muista se kaikissa yksityiskohdissa. Kysy kohderyhmään kuuluvien mielipiteitä.
8. Jätä tyhjää tilaa. Mieti, miten yhdellä silmäyksellä saa kokonaiskuvan ja kiinnostuksen heräämään. Liian täyteen ahdetusta sivusta ei löydy ydinasiaa nopeasti ja siitä saa helposti sekavan kuvan.
9. Muista hakukoneoptimointi. Ilman maksettuja mainoksiakin voit saada hyviä tuloksia. Hyvät sivut menevät hukkaan, jos kukaan ei löydä niitä.
10. Tee ostamisesta helppoa. Kun saat lukijan kiinnostumaan, hänen pitää tietää, miten toimia ja sen pitää tapahtua helposti, mielellään selkeät paikat, joista klikata. Laita selvästi yhteystiedot, mielummin useampaan paikkaan kuin ei ollenkaan. Optimoi yhteydenottolomake: mahdollisimman vähän kenttiä, lyhyt ja selkeä.
11. Muista referenssit. Ihmiset vakuuttuvat siitä, vaikka tuntematon kehuisi tuotteitasi.
Pyydä aina tyytyväiseltä asiakkaalta suositus. Kuvan kanssa se on vielä vakuuttavampi.