Uusia näkökulmia.

Uusia keinoja.

Visuaalinen ja käytännönläheinen oppiminen

Kurssilla opit visuaalisin keinoin, joka useimmille on tehokkain ja parhaiten mieleen jäävä. Käytämme paljon kuvia ja erityisesti käytännön esimerkkejä tämän päivän maailmasta.

Sähköpostituki

Kurseilla on aina sähköpostituki. Voit kääntyä puoleeni missä tahansa kysymyksessä. Jos haluat lisätukea oppien siirtämisestä käytäntöön, voit ostaa myös lisäpaketin.

100% peruutusoikeus

Voit aina perua kurssin 14 päivän aikana ilman syytä. Voit kokeilla kurssia ilmaiseksi!

Kaipaatko koulutusta

josta oikeasti on hyötyä?

Seuraamme trendejä ja teemme sekä opetamme tekemään hienoja jälkeä. Mutta se ei riitä. Sen lisäksi, että teemme modernia ja trendikästä visuaalisuutta, sen täytyy olla juuri sitä, mitä yllättää juuri sinun kohderyhmän ja tekee heihin vaikutuksen.

Visuaalisuudesta bisnesvaltti - kurssit yrityksille

Kaikki irti visuaalisuudesta! Opi vaikuttamaan ostopäätöksiin.

Kurssit osana oppilaitosten opetustarjontaa

Yrityskoulutuksiin, visuaalisiin koulutuksiin ja erilaisiin täydennyskoulutuksiin.


Kurssit


Joulukuussa alkavat kurssit


Visuaalisuuden merkitys ja millainen on hyvä visuaalisuus

Miksi visuaalisuus on tärkeää? Millainen on hyvä visuaalisuus? Miten pienikin yritys voi visuaalisuudella erottautua markkinoilla? Visuaalisuus voi vaikuttaa ostopäätöksiin jopa 90 %!
Useampia videota, soveltavia tehtäviä.


Värillä on väliä. Tehokurssi värien ihmeelliseen maailmaan yrityksen näkökulmasta. Opi myymään väreillä.

Väriteoriaa, uutta ja vanhaa. Miten sitä kannattaa soveltaa markkinoinnissa parhaan tuloksen saamiseksi? Miten vaikutat väreillä ostopäätökseen? Uusi VISU-opiston oma Elävä värioppi – värit markkinoinnissa tänä päivänä, ”kuin valitsisit vaatteita aamulla”


Web design – maksimoi tuottosi verkkosivuilla

Miten saat 0,05 sekunnissa lukijan päättämään jäädä sivuille? Bisneksen siirtäminen verkkoon kuulostaa helpolta – ja on kaikkea muuta. Jotta saat kävijät ostamaan, ei riitä että saat ohjattua sivuille ihmisiä (joka sekin on hyvin haastavaa), sinun pitää saada heidän myös pysymään siellä.

Kurssi alkaa 9.12.


Tammikuussa alkavat kurssit

Vaikuta ostopäätöksiin visuaalisuudella 

Visuaalisuudella voi vaikuttaa yksin ostopäätöksiin jopa 90%. Miten ja miksi tämä on mahdollista? Opi vaikuttamaan ostopäätöksiin niiden eri vaiheissaa visuaalisuudella. Maksimoi tuloksesi visuaalisuuden avulla.


  Typografia -kurssi ja -opas.

Fonteilla luot tunnelmaa, saat aikaan tunteita ja mielikuvia. Fonteilla on erittäin suuri vaikutus markkinoinnissa. Opi miten vaikutat niillä, miten valitset ja miten käytät fontteja.


Ulkoistaminen – tehokas ja tuloksellinen ulkoistaminen

Ulkoistaminen on suuri sijoitus, joka kannattaa suunnitella ja toteuttaa huolellisesti, jotta saat rahoillesi parhaan vastineen. Kurssilla käydään läpi mm.: Koska  kannattaa ulkoistaa? Millaiselle partnerille? Miten ulkoistat tehokkaasti, säästät rahaa ja saat paremman tuloksen? Oman tarpeen paketointi, sopivan kumppanin löytäminen, briiffi ja sen päivittäminen, mitä asioita täytyy sopia etukäteen. Tarvittavat ulkoistamisen apulomakkeet ja muu materiaali sisältyy hintaan.


PowerPoint 365: Markkinoinnin yllättävä väline

Tiesitkö, että voit tehdä esityksestä videon alle viidessä minuutissa? Tai kuvankäsitteyä parilla klikkauksella? Parhaat niksit visuaalisuuden toteuttamiseen ja esityksen tekoon. Kurssimateriaaliin sisältyy julkaistava e-kirja.


E-kirjat

Värillä on väliä. Väriopas, jolla opit katsomaan värejä uudelleen.

Opi väreistä perusteet ja miten vaikutat väreillä markkinoinnissa ostokäyttäytymiseen. 93% ihmisistä tekee värien perusteella ostpäätöksen. Haluathan, että sinulla on tässä asiassa valttikortit?

Jokaisen yrityksen visuaalisuusopas (e-kirja). Miten vaikutat visuaalisuudella verkossa?

Pelkkä hyvä visuaalisuus ei riitä. Visuaalisuus on todella vahva työkalu, kun sitä osaa käyttää oikein, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. OIKEA visuaalisuus on se, jolla saat tuloksia.