Uusia näkökulmia.

Uusia keinoja.

Visuaalinen ja käytännönläheinen oppiminen

Kurssilla opit visuaalisin keinoin, joka useimmille on tehokkain ja parhaiten mieleen jäävä. Käytämme paljon kuvia ja erityisesti käytännön esimerkkejä tämän päivän maailmasta.

Sähköpostituki

Kurseilla on aina sähköpostituki. Voit kääntyä puoleeni missä tahansa kysymyksessä. Jos haluat lisätukea oppien siirtämisestä käytäntöön, voit ostaa myös lisäpaketin.

100% peruutusoikeus

Voit aina perua kurssin 14 päivän aikana ilman syytä. Voit kokeilla kurssia ilmaiseksi!

Kaipaatko koulutusta

josta oikeasti on hyötyä?

Seuraamme trendejä ja teemme sekä opetamme tekemään hienoja jälkeä. Mutta se ei riitä. Sen lisäksi, että teemme modernia ja trendikästä visuaalisuutta, sen täytyy olla juuri sitä, mitä yllättää juuri sinun kohderyhmän ja tekee heihin vaikutuksen.

Visuaalisuudesta bisnesvaltti - kurssit yrityksille

Kaikki irti visuaalisuudesta! Opi vaikuttamaan ostopäätöksiin.

Kurssit osana oppilaitosten opetustarjontaa

Yrityskoulutuksiin, visuaalisiin koulutuksiin ja erilaisiin täydennyskoulutuksiin.


Kurssit


Helmikuussa alkavat kurssit


Visuaalisuuden merkitys ja millainen on hyvä visuaalisuus

Miksi visuaalisuus on tärkeää? Millainen on hyvä visuaalisuus? Miten pienikin yritys voi visuaalisuudella erottautua markkinoilla? Visuaalisuus voi vaikuttaa ostopäätöksiin jopa 90 %!
Useampia videota, soveltavia tehtäviä.


Värillä on väliä. Tehokurssi värien ihmeelliseen maailmaan yrityksen näkökulmasta. Opi myymään väreillä.

Väriteoriaa, uutta ja vanhaa. Miten sitä kannattaa soveltaa markkinoinnissa parhaan tuloksen saamiseksi? Miten vaikutat väreillä ostopäätökseen? Uusi VISU-opiston oma Elävä värioppi – värit markkinoinnissa tänä päivänä, ”kuin valitsisit vaatteita aamulla”


Web design – maksimoi tuottosi verkkosivuilla

Miten saat 0,05 sekunnissa lukijan päättämään jäädä sivuille? Bisneksen siirtäminen verkkoon kuulostaa helpolta – ja on kaikkea muuta. Jotta saat kävijät ostamaan, ei riitä että saat ohjattua sivuille ihmisiä (joka sekin on hyvin haastavaa), sinun pitää saada heidän myös pysymään siellä.

Kurssi alkaa 1.2.