Visualisti, Visuaalisen markkinoinnin asintuntiija, Yritysmentori, Tradenomi,  Yrittäjä

Coltrane Hassinen 

Olen visuaalisuuden rakastaja. Voisin lukea ja opiskella sitä loputtomiin. Lopulta, 50-vuotiaana päätin mikä on suurin intohimoni yli 10 v asiakastyön jälkeen: opettaa visuaalisuutta. Olemme maailmalla siitä jäljessä ja uskon, että minulla on paljon annettavaa oppilaitoksille ja suoraan yrityksille. Visuaalisuus yrityksen näkökulmasta sivuutetaan monesti aivan liian kevyesti.

Innostun helposti ja rakastan haasteita.

Mottoni: Mitä en  osaa – sen opettelen.

VisuOpisto syntyi, kun yli 10 vuoden yrittäjyyyden ja 8 vuoden Uusyrityskeskuksen markkinoinnin asiantuntijana toimimisen jälkeen törmäsin yhä uudelleen ja uudelleen siihen, että pienyrittäjien upeat tuotteet saattoivat jäädä hyllyyn, kun visuaalisuuteen ei oltu panostettu riittävästi. Keskityin monen vuoden ajan asiakasprojekteissa visuaalisuuteen ja keräsin tietoa asiasta. Maailmalla oleva tieto vahvisti omia kokemuksiani ja opiskelin asiaa lisää. Mitä enemmän sain tietoa, sitä enemmän innostuin.

Suomessa suurin osa yrittäjistä on pienyrittäjiä. Pienyrittäjällä on niukat resurssit ja visuaalisuuteen jää helposti panostamatta tarpeeksi. Haluan auttaa näitä yrittäjiä sekä levittää tietoani ja kokemuksiani laajemmin. VisuOpistosta tuli uniikki yrityksen visuaalisuuteen keskittyvä kurssikeskus, jonka tarkoitus on eri näkökulmista opettaa miten visuaalisuudella nostetaan myyntiä.

Olen kaksikielinen ja seuraan jatkuvasti kansainvälisiä alan toimijoita. Tuon parhaat vinkit ja neuvot  mukaan koulutuksiin, blogiini ja suosittuun Visuvinkit uutiskirjeeseeni.